Η χαρά και ο ενθουσιασμός για τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Νέων Ανδρών στο Ευρωπαϊκό της Κρήτης δεν περιορίστηκε στο γήπεδο αλλά επισφραγίστηκε με ένα έντονο πάρτι ως τις πρωινές ώρες.

Τα παιδιά του Ηλία Παπαθεοδώρου μετά την κατάκτηση της κορυφής είπαν να κατακτήσουν και τις… πίστες καθώς βγήκαν για να γιορτάσουν την τεράστια νίκη τους.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έφτασαν το νυχτερινό μαγαζί αργά, μετά τις απονομές και αποθεώθηκαν από τον κόσμο, έβγαλαν αμέτρητες φωτογραφίες και στη συνέχεια ξεφάντωσαν με γνωστές επιτυχίες του ελληνικού πενταγράμμου. Η βραδιά τους άνηκε και όπως ήταν φυσικό έκλεψαν την παράσταση με τις επιδόσεις τους στο χορό και στο τραγούδι.

Πρωταγωνιστής της βραδιάς δεν ήταν άλλος από τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος φημίζεται για τις πλάκες του και είναι η ψυχή αυτής της παρέας. Ο άσος του Παναθηναϊκού δεν ήταν λίγες οι φορές που πήρε το μικρόφωνο και έδωσε το ρυθμό και στους υπόλοιπους, χορεύοντας αγκαλιά με την κούπα.

Από κοντά του και οι Μουράτος, Λούντζης, Δίπλαρος που ξεφάντωσαν ενώ από το γλέντι δεν θα μπορούσε να λείπει το προπονητικό τιμ της Εθνικής καθώς και άλλα μέλη της ομάδας.

Το γλέντι πάντως, δεν θύμιζε όσα έχουμε συνηθίσει, καθώς πέραν της αμέτρητης χαράς για την κατάκτηση της κορυφής, υπήρχε έντονα φορτισμένη συγκινησιακά ατμόσφαιρα. Κι αυτό διότι αυτή η ομάδα δεν θα ξανασυναντηθεί πλέον παρά μόνο όσοι κληθούν στην Εθνική Ανδρών. Οι μόνοι που έχουν δικαίωμα συμμετοχής και του χρόνου είναι οι Λούντζης, Χριστίδης και Αγραβάνης.

Οι διεθνείς ξεφάντωσαν ως τις πρωινές ώρες της Δευτέρας και στη συνέχεια επέστρεψαν στο ξενοδοχείο, με την αποστολή να πετάει στις 15:30 από το Ηράκλειο.

Το μπουγέλο στα αποδυτήρια και τα συνθήματα στο πούλμαν

Η επιτυχία της Εθνικής Νέων αποτελεί χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ.

Για αυτό και πανηγυρίστηκε όπως έπρεπε από όλους, τόσο έξω από το γήπεδο (παρέα με οπαδούς), όσο και όταν οι παίκτες μπήκαν στο πούλμαν!

Μία νέα, χρυσή γενιά είναι εδώ για το ελληνικό μπάσκετ και αυτό το έχουν καταλάβει όλοι…

Όλα όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια

Ο μεγάλος τελικός και η κατάκτηση του ευρωπαϊκού κυπέλλου