Θέση πήρε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την αιφνίδια απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να αποχωρήσει από την ΠΑΕ.

Ο Δ. Γιαννακόπουλος έστειλε σκληρό μήνυμα σε συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο θεωρεί υπεύθυνο για την κατάσταση στον Παναθηναϊκό.

«Ήρθε η ώρα να μάθουμε από τον ήρωα Γιάννη Αλαφούζο ποιος έριξε τον ΠΑΟ στα βράχια οικονομικά… ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ !!! Ήρθε η ώρα να μάθουμε ποιος μέσω χρηματοδότησης σε στρατούς κατέστρεφε οποία καλή προσπάθεια δεν ειχε το όνομα του πάνω…ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΚΑΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ;;; υ.γ οι ημερομηνίες στην φωτο δεν έχουν καμία σχέση», ήταν η ανάρτηση του ιδιοκτήτη της ομάδας μπάσκετ των «πρασίνων» στο Instagram.

«Γιαννακόπουλε πάρε και την ΠΑΕ»

Μαζικότατο κάλεσμα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να πάρει και την ΠΑΕ απηύθυνε ο κόσμος του Παναθηναϊκού.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου οι οπαδοί των «πρασίνων» έβαλαν… φωτιά στον προσωπικό λογαριασμό του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ στο Instagram.

Με μηνύματά τους καλούν το «αφεντικό» της ομάδας μπάσκετ να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλία για να πάρει και το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ του ξεκαθαρίζουν πως «αν βγει μπροστά» θα τον στηρίξουν μαζικά και σε οικονομικό επίπεδο.

Ο κόσμος εκτιμά πως ο Δ.Γιαννακόπουλος αποτελεί τη μοναδική αξιόπιστη λύση για να σωθεί η ΠΑΕ και με κάθε τρόπο προσπαθούν (και είναι βέβαιο πως θα συνεχίσουν) να τον πείσουν να αναλάβει τα ηνία της.

«Πρόεδρε βγες μπροστά και είμαστε όλοι μαζί σου», «Πάρε την ΠΑΕ», «Άρχοντα ήλθε η ώρα, στο πλευρό σου όλος ο κόσμος», «Κάνε ό,τι μπορείς για να σώσεις τον Παναθηναϊκό μας», «Γιαννακόπουλε Θεέ, πάρε και την ΠΑΕ», «Πρόεδρε πάρε την ΠΑΕ και τα διαρκείας θα πάρουν φωτιά και στην κωπηλασία», «Πρόεδρε, ήλθε η ώρα να αναγεννήσεις τον Παναθηναϊκό μας», «Δημήτρη την ιστορία την γράφουν οι παρόντες», «Πρόεδρε, βγες μπροστά για να μη γίνουμε ΑΕΚ», «Πάρε την ΠΑΕ και θα είμαστε όλοι κάθε Κυριακή στο γήπεδο», «Κάνε αυτό που ήθελε πάντα ο πατέρας σου», «Σώσε την ΠΑΕ, όλος ο κόσμος είναι μαζί σου και θα συνεισφέρουμε όπως μπορούμε», είναι μερικά από τα δεκάδες μηνύματα που έστειλαν οι οπαδοί των «πρασίνων» στο «αφεντικό» της ΚΑΕ, προκειμένου να τον πείσουν να ασχοληθεί άμεσα και με το ποδοσφαιρικό τμήμα.