Στο προφίλ του στο Facebook σχολιάζει ο Γιάννης Καλλιάνος την κακοκαιρία που έπληξε την Ελλάδα προκαλώντας καταστροφές σε αρκετές περιοχές.

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

«Νομίζω πλέον ότι καταλάβατε όλες και όλοι σας γιατί επέμενα αυτές τις μέρες με συνεχόμενες ανακοινώσεις στο διαδίκτυο, σε κανάλια και εφημερίδες. Έπρεπε να προετοιμαστείτε για ισχυρά κατά τόπους φαινόμενα και να περιορίσετε τις μετακινήσεις σας. Δεν «φώναζα» τυχαία.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά είχαμε τρομερές καταστροφές σε καλλιέργειες. Κόποι ετών από αγρότες χάθηκαν σε λίγα λεπτά. Οι καταιγίδες και οι χαλαζοπτώσεις σε πολλά μέρη, ήταν πρωτόγνωρες.

Ο Άγγελος από την Αμφιλοχία, χτυπήθηκε από κεραυνό και έχασε τη ζωή του. Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και στους οικείους του. Βρέθηκε δυστυχώς έξω την κακιά στιγμή… Είναι κρίμα…

Ένα ζευγάρι αγνοείται στον Όλυμπο, που αψήφησε τους κινδύνους που έκρυβε αυτή η ανεπανάληπτη για την εποχή κακοκαιρία. Ελπίζω και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βρεθούν οι άνθρωποι εντός των επόμενων ωρών.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά, τα νέα δεν ήταν ευχάριστα για εκατοντάδες περιοχές της Ελλάδας. Χιλιάδες πλημμύρες και καταστροφές.

Θέλαμε τη βροχή για να δροσιστούμε αλλά όχι και έτσι…»

Ο χάρτης κεραυνών τις δύο τελευταίες ημέρες»

ΘΕΛΑΜΕ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ…Νομίζω πλέον ότι καταλάβατε όλες και όλοι σας γιατί επέμενα α…

Опубліковано Γιάννης Καλλιάνος – Giannis Kallianos 17 липня 2017 р.