Χθες κυκλοφόρησε το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας «Τα Νέα», ενώ από προχθές άρχισε η διαδικασία απόλυσης των εργαζομένων – δημοσιογράφων και διοικητικών υπαλλήλων.

Η Έλενα Ακρίτα, με ανάρτηση της στο facebook, έγραψε για την αναμονή στο θυρωρείο για να πάρει την απόλυσή της, μαζί με τους άλλους συναδέλφους της.

Η ανάρτηση της στο facebook:

«Κοντεύει 12:30 και κανένας δεν έχει εμφανιστεί να μας… απολύσει ακόμα. Περιμένουμε στοιβαγμένοι στο θυρωρείο κι ούτε ένας δεν έχει πει «ρε γαμωτο αρκετά έχουν τραβήξει αυτοί οι απλήρωτοι εργαζόμενοι. Αν μη τι άλλο ας εχουμε την τσιπα να τους… απολύσουμε στην ώρα τους’».

Κοντεύει 12:30 και κανένας δεν έχει εμφανιστεί να μας…απολύσει ακόμα. Περιμένουμε στοιβαγμένοι στο θυρωρείο κι ούτε έν…

Опубліковано Elena Akrita 10 серпня 2017 р.

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε αναφερθεί στη διαδικασία της απόλυσης – διαπόμπευσης, όπως τη χαρακτηρίζει:

«Νάτα τα ωραία! Τις απολύσεις μας από τον ΔΟΛ θα παραλαβουμε από το ΘΥΡΩΡΕΙΟ σήμερα και αύριο. Εάν κάποιος συνάδελφος είναι π.χ. άρρωστος, ο Διαχειριστής θα του τη στείλει με δικαστικό επιμελητή στο σπίτι και θα τη θυροκολήσει – για να το μάθουν και οι γείτονες ότι μας απέλυσαν. Όταν η νομική υπηρεσία πρέπει να εκτελέσει μια απόλυση, χρησιμοποιεί ΚΑΙ αυτόν τον τρόπο. Της διαπόμπευσης. Πρέπει να διασφαλίσει ότι ο παθών έλαβε γνώση του εξωπετάγματός του από μια επιχείρηση, ώστε να μην έχει πλέον καμιά υποχρέωση απέναντί του από μια συγκεκριμένη ημερομηνία και μετά. Εσείς τα νεάκια σας…

Νάτα τα ωραία! Τις απολύσεις μας από τον ΔΟΛ θα παραλαβουμε από το ΘΥΡΩΡΕΙΟ σήμερα και αύριο. Εάν κάποιος συνάδελφος είν…

Опубліковано Elena Akrita 10 серпня 2017 р.