Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στη δημοσιότητα για την οικογενειακή τραγωδία που συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μαρκόπουλο.

Ο σύζυγος της 54χρονης, που σκότωσε με μαχαίρι τη 17χρονη κόρη τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, κατέθεσε στους αστυνομικούς για όλα συνέβαιναν στο σπίτι του το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ο τραγικός πατέρας μιλώντας στους αστυνομικούς φέρεται να δήλωσε πως η σύζυγός του τον τελευταίο καιρό δεν έπαιρνε την φαρμακευτική αγωγή της και πως κατά πάσα πιθανότητα έκρυβε τα χάπια της, ενώ προσπαθούσε να τον πείσει πως έχει καρκίνο όπως νόμιζε ότι έχει κι εκείνη. Μάλιστα φέρεται να του έλεγε να προετοιμάσουν τον θάνατό τους.

«Η σύζυγος μου, μου έλεγε ότι όλα είναι μάταια. Εμείς θα φύγουμε από τη ζωή, θα πεθάνουμε. Τι θα κάνουμε με την κόρη μας; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε», φέρεται να δήλωσε ο πατέρας, τον οποίο είχε κλειδώσει η σύζυγός του στο λεβητοστάσιο για να μην την εμποδίσει να κάνει αυτά που έκανε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η σύζυγός του είχε εμμονή ότι ήταν σοβαρά άρρωστη, συγκεκριμένα ότι έπασχε από καρκίνο στο συκώτι. «Πήγαμε σε γιατρό και κάναμε εξετάσεις που έδειχναν ότι δεν είχε τίποτα. Επέμενε όμως. Μετά έλεγε ότι είχε καρκίνο σε άλλα σημεία του σώματος της. Τον τελευταίο μήνα προσπαθούσε να πείσει και εμένα ότι σοβαρά άρρωστος και εγώ. Και ότι έπρεπε να πάω σε γιατρό», ανέφερε ο πατέρας.

«Τις τελευταίες μέρες μου έλεγε ότι πρέπει να προετοιμάσουμε το θάνατο μας», πρόσθεσε.

Ο πατέρας συνέχισε λέγοντας πως τις τελευταίες μέρες η σύζυγός του, δεν ακολουθούσε τη φαρμακευτική της αγωγή.

«Έβλεπα κάποιες περίεργες κινήσεις. Εξαφανίζονταν τα χάπια της. Πιστεύω ότι κάπου τα έκρυβε γιατί ίσως σκεφτόταν να αυτοκτονήσει με χάπια» αποκάλυψε.

«Δεν φανταζόμουν ότι θα σκεφτόταν να κάνει κακό στο παιδί μας», σημείωσε.

Το ρεπορτάζ μεταφέρει και δηλώσεις από μία φίλη της οικογένειας. Σύμφωνα με την ίδια, η 54χρονη μητέρα φέρεται να αγαπούσε και να ανησυχούσε πολύ για την κόρη της. ««Πάντα την απασχολούσε το μέλλον του παιδιού της. Συχνά αναρωτιόταν τι θα γίνει όταν εκείνη πεθάνει. Δεν γνώριζα ότι αυτό της είχε γίνει εμμονή που θα οδηγούσε στην τραγωδία», σχολίασε χαρακτηριστικά.