Τα δολοφονικά χτυπήματα που δέχτηκε ο 22χρονους Αμερικανός στο Λαγανά της Ζακύνθου έρχονται στο φως της δημοσιότητας από κάμερες ασφαλείας μαγαζιού.

Όπως φαίνεται στο σοκαριστικό βίντεο το οποίο δημοσίευσε το protothema.gr, ο άτυχος νεαρός τρέχει να ξεφύγει από ομάδα ατόμων που τον καταδιώκει, όμως οι διώκτες του τον προλαβαίονουν και ένας από αυτόυς με μια κλωτσία καταφέρνει να τον ρίξει πάνω σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Ο Μπακαρί πέφτει στο έδαφος και από εκείνη τη στιγμή και μετά ξεκινούν τα αλλεπάλληλα δολοφονικά χτυπήματα. Τον χτυπούν χωρίς έλεος στο πρόσωπο και το σώμα. Σταματούν μόνο όταν καταλαβαίνουν πως ο νεαρός δεν έχει πλέον τις αισθήσεις τους και τα αίματα πλημμυρίζουν το οδόστρωμα.

Αμέσως οι δράστες τρέπονται σε φυγή ενώ όσοι βρίσκονται στο σημείο πιάνουν το κεφάλι τους μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν αυτό που βλέπουν μπροστά τους.

Ο 22χρονος Μπακαρί βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος μέσα σε μία λίμνη αίματος. Το ασθενοφόρο φτάνει στα επόμενα 5 λεπτά και παραλαμβάνει τον νεκρό πλέον νεαρό.

 

Πώς άρχισε ο καβγάς

Την ίδια ώρα ένα άλλο συγκλονιστικό βίντεο δείχνει το πως ξεκίνησε ο καβγάς στην Ζάκυνθο και στοίχισε τη ζωή του Μπακαρί Χέντερσον.

Το βίντεο-ντοκουμέντο που δημοσιεύει το eReportazπου καταγράφηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος στο μαγαζί στο Λαγανά Ζακύνθου.

Μετά από την selfie, ξεκινούν να σπρώχνονται και μετά οι γροθιές πέφτουν βροχή.