Πλούσιο είναι το παρασκήνιο για το πώς γράφτηκε η τελευταία σελίδα της εκπομπής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Alpha.

Όπως έγινε γνωστό από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η παρουσιάστρια συναντήθηκε χτες το μεσημέρι με την Ιζαμπέλα Σασλόγλου.
Η διευθύντρια προγράμματος του Alpha, της ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με το σταθμό.
Το μπάτζετ ήταν πολύ μεγάλο και ο σταθμός θέλει να επενδύσει στο ενημερωτικό κομμάτι, και σε συνδυασμό με τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής, ήταν οι παράγοντες που οδήγησαν στο τέλος.

Η παρουσιάστρια, εμφανώς στενοχωρημένη, βγήκε από το γραφείο και ανακοίνωσε στους συνεργάτες της ότι η εκπομπή θα σταματήσει. Η στενοχώρια της ήταν τόσο μεγάλη που δάκρυσε.

Εκτός των άλλων, χτες είχε και ο πατέρας της γενέθλια, και η παρουσιάστρια ανέβασε φωτογραφία στο Instagram, όπου τόνισε ότι η οικογένεια έρχεται πρώτη και ότι η ζωή συνεχίζεται!

Η νέα εκπομπή που θα αντικαταστήσει το «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» ακούγεται ότι θα αναληφθεί από τον Νίκο Μάνεση, και θα έχει έντονα στοιχεία infotainment. Για τη θέση της συμπαρουσιάστριάς του, ακούγεται το όνομα της Ράνιας Τζίμα.