Τη δικαστική οδό ακολούθησε η Ελεονώρα Μελέτη μετά την ξαφνική λήξη της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ και ενώ με τον σταθμό είχε προηγηθεί συμφωνία να παρουσιάσει μία από τις εκπομπές της φετινής σεζόν.

Η παρουσιάστρια που μετά τη συμφωνία με το σταθμό του Φαλήρου είχε αρνηθεί προτάσεις από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς είχε, ακόμη, γνωστοποιήσει σε στελέχη του ΣΚΑΪ ότι είναι έγκυος. Πριν από λίγους μήνες όμως ο σταθμός έληξε μονομερώς τη συνεργασία και η κ.Μελέτη κατέθεσε αγωγή.

Σήμερα ήταν προγραμματισμένη η συζήτηση της υπόθεσης στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, οι πληρεξούσιοι δικηγόροι των δύο πλευρών συζήτησαν το ενδεχόμενο αναβολής της εκδίκασης, αφού η διευθύνων σύμβουλος του σταθμού Εύη Κουτσαφτάκη θέλει να συναντηθεί με τη Μελέτη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η παρουσιάστρια αρνήθηκε να δοθεί αναβολή λόγω της συνάντησης υποστηρίζοντας πως αν ήθελαν μπορούσαν να είχαν συναντηθεί τόσο καιρό και όχι τη μέρα της δικασίμου. Έτσι η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο και σήμερα η πλευρά του ΣΚΑΪ ζήτησε ξανά αναβολή προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συνάντηση. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα ορίζοντας όμως ότι αν δεν υπάρξει εξωδικαστικός συμβιβασμός, η υπόθεση θα συζητηθεί την Τρίτη 23 Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελεονώρα Μελέτη ζητά με την αγωγή της μισθούς και αποζημίωση λόγω ηθικής βλάβης, ενώ δεν αποκλείεται εφόσον δεν υπάρξει εξωδικαστικός συμβιβασμός να διεκδικήσει με καινούργια αγωγή και διαφυγόντα κέρδη.