Οι χρήστες των social media υποστηρίζουν ότι μια σωσίας με ψεύτικη μύτη και τεράστια γυαλιά ηλίου αντικαθιστά τη Μελάνια Τραμπ σε δημόσιες εμφανίσεις της.

Μάλιστα εστιάζουν  σε μια εμφάνιση της περασμένης Παρασκευής της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ με τεράστια μαύρα γυαλιά να στέκεται κουνώντας καταφατικά το κεφάλι δίπλα στον άνδρα της, την ώρα που μιλούσε στα ΜΜΕ για την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στο Πουέρτο μετά το πέρασμα του κυκλώνα.

Υποστηρίζουν ακόμη ότι η γυναίκα που ήταν στο πλευρό του Τραμπ δεν ήταν η Μελάνια, επειδή διέκριναν κάποιες διαφορές στα χαρακτηριστικά του προσώπου της, ιδιαίτερα όσον αφορά στο σχήμα της μύτης της.

Τη θεωρία διέσπειρε μέσω Facebook η ηθοποιός και κωμικός Andrea Wagner Barton προκαλώντας φρενίτιδα σε πάνω από 100.000 χρήστες. «Είναι η ιδέα μου, ή στη διάρκεια της ομιλίας του ήταν δίπλα του μια σωσίας της Μελάνια;», έγραψε.

Οι συνωμοσιολόγοι υποστηρίζουν επίσης ότι ο Τραμπ επεσήμανε ότι ήταν παρούσα η Πρώτη Κυρία για να αποκρύψει το γεγονός ότι εκείνη βρισκόταν στην πραγματικότητα κάπου αλλού.

«Η σύζυγός μου, Μελάνια, που είναι εδώ», είπε…