Ευθύνες σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επιρρίπτει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, για τα ελλείμματα σε προσωπικό και μέσα πυρόσβεσης με post του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναφέρει πως «η έκταση που κάηκε στην Αττική ήταν 15000 στρέμματα περίπου, όταν το 2009 ήταν 150.000» και πως «η διαστρέβλωση ,ο εκφοβισμός του κόσμου ,η τρομοκράτηση ,η πολιτική με φόντο τα καμμένα δέντρα από παραλίες της Μυκόνου ,της Σκύρου και των Χανίων» οδηγεί στον «εξευτελισμό των πολιτικών και επικοινωνιακών επιτελείων που το εμπνεύστηκαν».

Δε παραλείπει να αναφερθεί, μάλιστα, στη ματαίωση της επίσκεψης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Συντονιστικό  Κέντρο της Πυροσβεστικής, ως μία ακόμη επικοινωνιακή αποτυχία.

Oλόκληρο το κείμενο της δημοσίευσης στο Facebook:

 

 

«Τώρα που καταλαγιάζει ο κουρνιαχτός και φαίνονται τα πραγματικά μεγέθη ,μερικά συγκεκριμένα σχόλια και ερωτήματα:

1) η έκταση που κάηκε στην Αττική ήταν 15000 στρέμματα περίπου όταν το 2009 ήταν 150.000 ,όπως δήλωσε το πρωί ο Αλέξης Τσίπρας που επισκέφθηκε την περιοχή και μίλησε στους πυροσβέστες. Συγχαρητήρια στους Πυροσβέστες ,στο Υπ. Προστασίας του Πολίτη ,στην περιφέρεια Αττικής ,στους εθελοντές και στους πολίτες για τον περιορισμό της καταστροφής μέσα από τις ηρωικές τους προσπάθειες 
2) η διαστρέβλωση ,ο εκφοβισμός του κόσμου ,η τρομοκράτηση ,η πολιτική με φόντο τα καμμένα δέντρα από παραλίες της Μυκόνου ,της Σκύρου και των Χανίων τελικά οδηγεί στον απόλυτο εξευτελισμό των πολιτικών και επικοινωνιακών επιτελείων που το εμπνεύστηκαν ,με αποκορύφωμα την ματαίωση της επίσκεψης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Συντονιστικό κέντρο της Πυροσβεστικής όταν έμαθε την παρουσία ΔΥΟ υπουργών (Τόσκας ,Τζανακόπουλος) εκεί από το πρωί !!!!!
3) φανταστείτε η κυβέρνηση το Φλεβάρη να ΜΗΝ είχε παρατείνει τη θητεία των εποχικών πυροσβεστών με τροπολογία που ΔΕΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,τι θα γινόταν αυτές τις μέρες !!!!!!
4) Ας υπολογίσουν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Φωφη Γεννηματα με 402 εκατομμύρια ευρω ΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ των κομμάτων τους ,πόσα πτητικά μεςα πυρόσβεσης θα αγοράζαμε και πόσους Πυροσβεστες θα μονιμοποιουσαμε οριστικά !!!
5) όπως ανακοίνωσε ο Σωκράτης Φάμελος ΗΔΗ υπάρχει δορυφορική αποτύπωση των καμένων εκτάσεων σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης που κηρύσσονται άμεσα αναδασωτέες για να μην μπορέσει να χτίσει κανείς και ΗΔΗ σχεδιάζονται τα αντιπλημμυρικά και άλλα μέτρα προστασίας και αναδάσωσης !!!
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ :ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΜΟΙΑΣΟΥΜΕ ……

ΥΓ καλή επιστροφή στις ξαπλώστρες ,ΟΥΤΕ αυτο το σχέδιο σας βγηκε !!!»

 

Τωρα που καταλαγιάζει ο κουρνιαχτός και φαίνονται τα πραγματικα μεγέθη ,μερικά συγκεκριμένα σχόλια και ερωτήματα:1) η έ…

Опубліковано Παυλος Πολακης 16 серпня 2017 р.