Το τελευταίο αντίο είπαν συγγενείς και φίλοι στην τους Αρλέτα στην κηδεία που τελέστηκε στο 1ο νεκροταφείο. Ανάμεσα στους φίλους της ήταν η Σανη Μπαλτσή, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Ρένος Χαραλαμπιδης, ο Μανος Ελευθέριου και η Γιωτα Γιάννου.

Τα στεφάνια που έστειλαν προσωπικότητες όλων των χώρων αλλά και οργανισμοί για την αγαπημένη τραγουδίστρια ήταν πάρα πολλά και ενώ στην κηδεία βρέθηκαν ακόμα ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, η Χαρούλα Αλεξίου και πολλοί άλλοι.

Πάνω στο φέρετρό υπήρχε η κιθάρα της, σήμα κατατεθέν της Αρλέτας ενώ η πιο συγκινητική στιγμή ήταν εκείνη που οι παρευρισκόμενοι αποχαιρέτησαν το φέρετρο τραγουδώντας το «Τραγούδι της Ερήμου». Επίσης, η Γιώτα Γιάννα έπαιξε φυσαρμόνικα μπροστά στην νεκροφόρα.

 

Ο συγκλονιστικός αποχαιρετισμός του «γιου» της Αρλέτας στο Facebook

Την αγαπημένη τραγουδοποιό όμως αποχαιρέτησε με τον δικό του τρόπο ο «γιος» της. Ο Γιώργης Χριστοδούλου υπήρξε για εκείνη το παιδί που δεν απέκτησε ποτέ και η σχέση τους ήταν πολύ δυνατή. Η είδηση του θανάτου της τον συγκλόνισε και μοιράστηκε ένα συγκινητικό μήνυμα με τους φίλους τους στο Facebook.

«Θα βρεθούμε πάλι, θα βρισκόμαστε κάθε μέρα, κάθε λεπτό, όπως είχαμε συμφωνήσει. Ο γιος σου», έγραψε ανάμεσα σε άλλα ο νεαρός καλλιτέχνης.

Η τρυφερή σχέση τους ξεκίνησε από όταν εκείνος ήταν μόλις 12 ετών. «Ήμουν φαν της. Την άκουγα σαν τρελός, ήξερα όλα τα τραγούδια της απέξω και ανακατωτά. Μια μέρα βρήκα το τηλέφωνό της και της τηλεφώνησα. Πριν από αυτό, είχα πάει σε μία συναυλία που είχε κάνει στον Λυκαβηττό, πέρασα από το καμαρίνι της και μου έφτιαξε ένα αυτόγραφο. Θυμάμαι, είχε ζωγραφίσει πάνω στη φωτογραφία. Αυτό το αυτόγραφο το είχα κολλήσει πάνω στη ντουλάπα μου, στα αποδυτήρια και το θεωρούσα το πιο όμορφο πράγμα που μπορούσα να έχω», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του σημειόνοντας πως η σχέση τους ήταν το πιο μεγάλο δώρο καθώς οι συζητήσεις τους έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωσή του.